Great.az
» » Necə soğanı seçmək düzgündür?
» » Necə soğanı seçmək düzgündür?

    Necə soğanı seçmək düzgündür?


    Как правильно выбирать лук?


    Sarı soğan.
    Üstünlüklər: Ucuz və bütün il əlçatandır.
    Minuslar: yoxdur.
    Tətbiq: Bu soğan hər şey üçün praktik olaraq uyğundur. Şorbalarla başlayaraq və salatlarla bitirərək, sarı şalğamaoxşar soğan əla dada malikdir. Məhz bu növü karamelizasiya üçün istifadə etmək lazımdır, çünki onda həmişə çox şəkər var.

    Qırmızı soğan.
    Üstünlüklər: Çiy növdə parlaq ədviyyəli dad.
    Minuslar: Karamelizasiya və uzun termik emal üçün əlverişli deyil.
    Tətbiq: Bu soğan salatlara mükəmməl gedir və bişirmə üçün yarayır. Və daha burqerlərə və buterbrodlara əla yaxınlaşır.

    Şirin soğan.
    Üstünlüklər: Çiy növdə yumşaq dad, çox reseptlərə əla yaxınlaşır.
    Minuslar: Çox uzun müddət saxlanılmır.
    Tətbiq: Bir çox müxtəlif reseptə (xüsusilə multivarkada) yarayır. Şirin dad çox gözəldir çiy və hazırlanmış növdə, pomidorla və kartofla əla birləşərək!

    Ağ soğan.
    Üstünlüklər: Hazırlamada acılıq və universallıq.
    Minuslar: İncə qabıq və yüksəldilmiş yaşarma.
    Tətbiq: Onu salsa hazırlanmasında istifadə etmək olar, quakamole, tako və ya nə lazımdır. Onun kəskin kəskin dadı daha çox yumşaq ətirlərlə kölgə salmaq hamısından yaxşıdır. Həmçinin ağ soğan pitsaya əla gedir.


    Похожие новости



Maraqlı məsləhətlər
Sağlamlıq və Gözəllik


Kişi və Qadin dünyası
Нажмите ««Нравится»», чтобы читать нас на   Facebook
Bağla
Нажмите ««Нравится»», чтобы читать нас на   Facebook