Great.az
» » Həqiqət və mif xumarlıq haqqında
» » Həqiqət və mif xumarlıq haqqında

    Həqiqət və mif xumarlıq haqqında


    Правда и миф и похмелье


    1. Dərəcəni aşağı salmaq olmaz
    Onlarda daha çox ağır xumarlıq olur, kim müxtəlif xammaldan istehsal edilmiş içkiləri qatışdırır və deyil müxtəlif bərklikdə. Viski və arağı taxıllardan hazırlayırlar, konyak və şərabı — üzümdən. Orqanizmdə buğda arağından yalnız sirkə aldehidi olacaq, və kalvadosdan, hansı ki, almalardan edirlər, olacaq həmçinin metanol — alma pektininin dağılmasının məhsuludur. Onları qarışdır, və mədədə dərhal spirtin iki növü dağılacaqlar.

    2. Keflənmək lazımdır
    Pazı pazla vurub çıxartmaq lazım deyil, əgər yalnız sən yaşıl ilandan asılı deyilsənsə. Xumarlıqdan sağlam insanda fermentlər maksimal imkanlarda işləyir. Orqanizmə etanolun növbəti dozasının düşməsi vaxtı sirkə aldehidi yenidən yaranır, hansını ki, ona çıxarmaq lazım olacaq.

    3. Yağ sərxoş olmamağa acqarına kömək edəcək
    Əgər sən həddən artıq çox yağ yeyəcəksənsə, onda qaraciyər hüdudda işləyəcək, böyük miqdarda parçalayaraq alkoqolu və yeməyi.
    Amma bu halda ac mədəyə içmək həmçinin məsləhət görmürlər, çörəyin tikəsini yaxşı yemək, o mayeni əla sovurur. Və hər şeydə həddini bilmək, və alkoqolda, və yeməkdə.

    4. Turşuya qoyulmuş tərəvəzlər və xiyar şorabası xumarlıqdan xilas edəcəklər
    Əgər yalnız onlarda sirkə yoxdursa. Sirkənin əlavə dozası sirkə aldehidinə yalnız vəziyyəti üstəlik ağırlaşdıracaq. Və əgər sirkə yoxdursa, onda şoraba su-duz balansını bərpa etməyə kömək edəcək.


    Похожие новости

    reklam


Maraqlı məsləhətlər
Sağlamlıq və Gözəllik


Kişi və Qadin dünyası
Нажмите ««Нравится»», чтобы читать нас на   Facebook
Bağla
Нажмите ««Нравится»», чтобы читать нас на   Facebook