Artıq çəkinin problemi demək olar ki, bütün qadınlara tanışdır. Bundan qaçmaq, həyatın indiki ritmini nəzərə alaraq, demək olar ki, mümkün deyil, ancaq o sevindirir ki, bununla mübarizə aparmaq olar. Bu halda yükboşaltma günləri kömək edəcək. Hərfən hər şeydə özünü məhdudlaşdıraraq beləliklə pəhrizlərdə bütün həyatı oturmaq lazım olmayacaq. Yalnız vaxtaşırı orqanizmə istirahəti vermək kifayət qədər olacaq. Kefirdə, toyuqda və almalarda pəhriz "yükboşaltma günləri" anlayışına əla yazılır, hansı ki, siz 10 kiloqrama qədər ata biləcəksiniz.
Çoxları deyəcəklər ki, əgər həmişə qidalanmanı izləsəniz, idman zalına getsəniz, mübarizə aparmaq lazım olmayacaq. Amma idman zalına getmək və ya qidalanmağa belə sadə deyil gündə beş dəfə bir salatlarla ciddi, bəli cütlüyə ətlə ki, artıq stress haqqında danışmaq hansı ki, addımbaşı bizi güdür. Həll edib ki, vaxt arıqlamaq, əhəmiyyətli deyil, hər şey iki kiloqramda və ya iki onda, əsas özünə söz vermək - ötəri arzulara yayınmamaq. Belə dözümlü yanlış fikir var ki, yükboşaltma günləri – bu ac qalma məcburidir, hansı ki, məlum olduğu kimi, xeyiri gətirmir.
Kefirdə, toyuqda və almalarda pəhriz arıqlamanın kifayət qədər sadə və insansevər üsulunu təklif edir. Birinci üç gün siz yalnız kefiri istifadə etməli olacaqsınız, təbii, ora dad üçün şəkəri və ya meyvələri əlavə etmədən. Yeri gəlmişkən öz immunitetini bərkidəcəksiniz, bundan başqa kefir dəri, saçlar, dişlər və dırnaqlar vəziyyətində əlverişli təsir edir, onda olan kalsiumun sayəsində. Kefir mədə üçün faydalıdır, ona görə kefir pəhrizi hətta onlara uyğun gələcək, kimə pəhrizlər zərərlidir. Kefiri içmək istənilən miqdarlarda olar, nə aclığın hissindən qurtulmağa icazə verəcək, və pəhrizləri və ac qalmaları müşayiət edən yorğunluq və ya yuxuculluq heç vaxt sizi narahat etməyəcəklər.
Almalar növbəti mərhələ olacaq: indi üç gün yalnız almalarda. Yenə də, istənilən miqdarda, və həmçinin istənilən növdə. Bu alma püresi və ya almalar sürtülmüşlər bacarar, şirələr və hətta bişirilmiş alma, amma şəkərin əlavə edilməsi olmadan. Almalar vitaminlərlə zəngindir, qaraciyərin, öd qabardarağının və böyrəklərin işinə kömək edirlər, şlaklar və zəhərləri orqanizmdən çıxarır. Almaların turş növlərinə üstünlük verin, onlarda daha az karbohidrat var.
Və toyuğun ətinə həsr edilmiş günlər pəhrizi qurtaran üç gün olacaq. Bəzi pəhrizin bu hissəsi ən dadlı və sadə görünə bilər. Mümkündür, bu elədir ki var. Qızartmaq və ya toyuğun ətini bişirmək olmaz, iki toyuğun ağ ətində qaynanmışdan və ya hazırlanmışdan daha üstün.
Çoxları deyəcəklər ki, əgər həmişə qidalanmanı izləsəniz, idman zalına getsəniz, mübarizə aparmaq lazım olmayacaq. Amma idman zalına getmək və ya qidalanmağa belə sadə deyil gündə beş dəfə bir salatlarla ciddi, bəli cütlüyə ətlə ki, artıq stress haqqında danışmaq hansı ki, addımbaşı bizi güdür. Həll edib ki, vaxt arıqlamaq, əhəmiyyətli deyil, hər şey iki kiloqramda və ya iki onda, əsas özünə söz vermək - ötəri arzulara yayınmamaq. Belə dözümlü yanlış fikir var ki, yükboşaltma günləri – bu ac qalma məcburidir, hansı ki, məlum olduğu kimi, xeyiri gətirmir.
Kefirdə, toyuqda və almalarda pəhriz arıqlamanın kifayət qədər sadə və insansevər üsulunu təklif edir. Birinci üç gün siz yalnız kefiri istifadə etməli olacaqsınız, təbii, ora dad üçün şəkəri və ya meyvələri əlavə etmədən. Yeri gəlmişkən öz immunitetini bərkidəcəksiniz, bundan başqa kefir dəri, saçlar, dişlər və dırnaqlar vəziyyətində əlverişli təsir edir, onda olan kalsiumun sayəsində. Kefir mədə üçün faydalıdır, ona görə kefir pəhrizi hətta onlara uyğun gələcək, kimə pəhrizlər zərərlidir. Kefiri içmək istənilən miqdarlarda olar, nə aclığın hissindən qurtulmağa icazə verəcək, və pəhrizləri və ac qalmaları müşayiət edən yorğunluq və ya yuxuculluq heç vaxt sizi narahat etməyəcəklər.
Almalar növbəti mərhələ olacaq: indi üç gün yalnız almalarda. Yenə də, istənilən miqdarda, və həmçinin istənilən növdə. Bu alma püresi və ya almalar sürtülmüşlər bacarar, şirələr və hətta bişirilmiş alma, amma şəkərin əlavə edilməsi olmadan. Almalar vitaminlərlə zəngindir, qaraciyərin, öd qabardarağının və böyrəklərin işinə kömək edirlər, şlaklar və zəhərləri orqanizmdən çıxarır. Almaların turş növlərinə üstünlük verin, onlarda daha az karbohidrat var.
Və toyuğun ətinə həsr edilmiş günlər pəhrizi qurtaran üç gün olacaq. Bəzi pəhrizin bu hissəsi ən dadlı və sadə görünə bilər. Mümkündür, bu elədir ki var. Qızartmaq və ya toyuğun ətini bişirmək olmaz, iki toyuğun ağ ətində qaynanmışdan və ya hazırlanmışdan daha üstün.